Влез в телевизора!

Телевизор LED Smart Samsung 58J5200. Какво да очакваме от него?

Телевизор LED Smart Samsung 58J5200, 58" (147 cм), Full HD

Телевизор LED Smart Samsung 58J5200, 58" (147 cм), Full HD

Качествата и техническите характеристики на телевизор LED Smart Samsung 58J5200 са повече от чудесни, а в тази статия ще ви посочим по-специалните от тях, които си заслужава да бъдат споделени.

Телевизор LED Smart Samsung 58J5200, 58" (147 cм), Full HD

Телевизор LED Smart Samsung 58J5200, 58″ (147 cм), Full HD

Телевизор LED Smart Samsung 58J5200

Ето какво да очакваме от него:

1. Получавате двойно по-високата разделителна способност в сравнение със стандартните HD телевизори. От уюта на своя дом ще можете да се насладите на детайлната и изпълнена с живот картина на Full HD, която ще ви отведе в свят, в който ще се потопите напълно, без да се налага да ставате от удобния диван.
2. По-въздействащи цветове. Това се случва благодарение на усъвършенстван алгоритъм за подобряване на качеството на изображението. Технологията Wide Colour Enhancer на Samsung повишава изключително много качеството на всяко изображение и разкрива скритите детайли.
3. Можете да гледате и да се наслаждавате на любимите си филми от USB памет. С помощта на функцията ConnectShare Movie можете просто да включите USB памет или твърд диск към телевизора. Снимки, филми или музика – изборът е ваш.
4. С входовете си за интерфейс за мултимедия с висока детайлност (HDMI) телевизорът LED Smart Samsung 58J5200 ще превърне всекидневната ви в страхотен мултимедиен център за забавления. HDMI осигурява високоскоростно предаване на дигитални данни с висока детайлност от различни устройства директно към вашия телевизор.

Телевизор LED Smart Samsung 58J5200, 58" (147 cм), Full HD

Share this post
  , , , , , , ,


Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Можете да използвате тези HTML тагове и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>