Влез в телевизора!

Трите хикса: Отново в играта даде заявка за световно господство на премиерата на филма в Мексико

Трите хикса: Отново в играта

Трите хикса: Отново в играта

Трите хикса: Отново в играта идва в кината на 3D, IMAX 3D и 4DX на 20 януари

Мексико Сити се превърна в арена на невиждан купон – световната премиера на едно от най-чаканите заглавия тази зима – Трите хикса: Отново в играта. По червения килим в латиноамериканската столица мина целият актьорски състав на третата част за супер агента, който рядко се съобразява с правилата. Начело на плеядата звезди беше самият Ксандър Кейдж – Вин Дизел. Той не пропусна да направи и това събитие паметно, като изнесе серенада на своята колежка Дипика Падукон. Боливудската звезда отпразнува своя рожден ден, поздравена с изпълнение на живо на Дизел и присъстващите фенове.

Погледите бяха обърнати и към още една звезда от Трите хикса: Отново в играта. Руби Роуз показа прелестно тяло и секси татуировки в бяла туника. Партньорката на Вин в лентата събра всички овации със смелото и провокативно облекло, което показа не само изваяно тяло, но и изобилие от татуси по младата актриса.

Сред звездите, които представиха Трите хикса: Отново в играта в Мексико Сити беше и Нина Добрев. Заедно със своите партньори тя блестеше на червения килим. Всички актьори от дългоочаквания екшън дадоха сериозна заявка той да се превърне в един от мегахитовете на зимата и да установи за пореден път световно господство за Ксандър Кейдж и екипа му.

Трите хикса: Отново в играта – трейлър

Share this post
  , , , ,


Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Можете да използвате тези HTML тагове и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>