Влез в телевизора!

Този юли Мат Деймън се завръща в най-култовата си роля с Джейсън Борн

Премиера на Джейсън Борн

Премиера на Джейсън Борн

Едно от най-чаканите продължения се сдоби с първия си трейлър. Джейсън Борн се завръща този юли по-силен и по-решен от всякога да отмъсти за всичко, което Управлението му е причинило. Още с първите кадри става ясно, че петата част от поредицата за супер агента ще изобилства от напрегнати екшън сцени, психо атаки и характерните за поредицата неочаквани обрати.

Впечатляващият брой локации, на които се развива действието, са показани още в първия трейлър. Джейсън Борн опустошава Лас Вегас, използва протестите пред парламента в Гърция за прикритие и прекосява два континента – от Вашингтон до Лондон, с една единствена цел – да разбере и приеме истината за себе си и да опита да заживее нормален живот.

В главната роля се завръща един от любимците на Холивуд – Мат Деймън, който стана известен именно с ролята си на Борн. В ролята си на вече бившия агент на ЦРУ Ники ще се завърне и Джулия Стайлс. Към тях ще се присъединят носителката на „Оскар“ Алисия Викандер, Венсан Касел и Томи Лий Джоунс. Режисьор на лентата отново е Пол Грийнграс.

Джейсън Борн – трейлър

Премиера на 29 юли 2016.

Share this post
  , , , ,


Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Можете да използвате тези HTML тагове и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>