Влез в телевизора!

Тонколона Amazon Echo Dot 3, Alexa, Сива

Тонколона Amazon Echo Dot 3, Alexa, Сива

Тонколона Amazon Echo Dot 3, Alexa, Сива

Тонколона Amazon Echo Dot 3, Alexa, Сива

Тонколона Amazon Echo Dot 3 има стилен и модерен дизайн в сив цвят, който ще се впише по елегантен начин в интериора. Тя е компактна, безжична и удобна за пренасяне от едно място на друго. Размерите на устройството са следните: ширината е 99 мм, а височината е 43 мм. Тази тонколона би могла да се превърне и в практичен и едновременно забавен подарък.

Тонколона Amazon Echo Dot 3 е удобна за ползване. Инсталирането и свързването става лесно. Това умно устройство разполага с гласов контрол и с малък вграден високоговорител. Може да бъде свързано към тонколони или слушалки чрез Bluetooth или 3.5 мм аудио кабел, за да предостави стерео звук на избраните от вас високоговорители. Echo Dot се свързва с гласовата услуга на Alexa, за да пуска музика, да осъществява обаждания, да изпраща и получава съобщения, както и да предоставя различна информация.
Тонколона Amazon Echo Dot 3, Alexa, Сива е с производител Amazon.

Share this post
  , , ,


Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Можете да използвате тези HTML тагове и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>