Влез в телевизора!

Телевизор Smart LED Samsung 40JU6400 (Ревю)

Телевизор Smart LED Samsung 40JU6400, 40" (101 см), Ultra HD

Телевизор Smart LED Samsung 40JU6400, 40" (101 см), Ultra HD

В тази статия ще ви посочим някои от основните характеристики, които притежава телевизор Smart LED Samsung 40JU6400.

Телевизор Smart LED Samsung 40JU6400, 40″ (101 см), Ultra HD

Какво можете да очаквате от него?

1. 4 пъти по-висока разделителна способност от тази на Full HD.
Вашият UHD телевизор Samsung предлага разделителна способност, която е четири пъти по-висока от тази на Full HD. Ще се насладите на преживяване с прецизни истински и живи цветове, по-голяма яснота и детайлност, отколкото сте виждали когато и да било.

2. Усещане за 3D ефект на телевизор с плосък екран.
Плоските изображения оживяват, за да създадат сюрреалистично зрително изживяване чрез функцията Contrast Enhancer (Увеличаване на контраста) на Samsung. Вашият телевизор Smart LED Samsung 40JU640 автоматично прилага различни нива на увеличаване на контраста в различни области и обекти на екрана, създавайки усещане за 3D ефект. Ще се потопите във възможно най-реалистичното зрително изживяване на телевизор с плосък екран.

3. По-добра оптимизация за невероятно качество на картината.
Подобрената технология за сегментирано затъмняване на Samsung ви позволява да се наслаждавате на много по-живо и драматично гледане с по-дълбоки тъмни и по-чисти бели нюанси. Технологията Micro Dimming Pro обработва изображението, като го разделя на два пъти повече блокове от стандартната технология Micro Dimming, предоставяйки още по-силно увеличаване на контраста.

4. Лесен и интуитивен за употреба.
Smart LED Samsung 40JU6400 e лесен и удобен за употреба. Усъвършенстваният потребителски интерфейс е невероятно интуитивен, а платформата изобилства от забавления и функции, които са наистина стойностни, като персонализирана справка за деня, и възможност за споделяне на съдържание между големия ви екран и мобилните устройства само с едно щракване. Освен това той дори ви напомня какво сте гледали последно, така че да можете да продължите да го гледате веднага.

5. Лесно свързване на телевизора с мобилно устройство.

Телевизор Smart LED Samsung 40JU6400, 40" (101 см), Ultra HD

Телевизор Smart LED Samsung 40JU6400, 40″ (101 см), Ultra HD

Смарт телевизорът на Samsung се свързва с мобилното ви устройство изключително лесно, за да разкрие един цял нов свят на забавление и полезни функции. Телевизорът ви може да се събуди заедно с вас, предоставяйки ви цялата необходима информация като например вашия график и прогнозата за времето. Само с едно щракване можете да споделяте съдържание от мобилното си устройство на големия екран, а и от телевизора на смартфона си.

6. По-интелигентен телевизор, който незабавно ви дава достъп точно до вашето съдържание.
Вашият портал към съвсем ново и по-интелигентно телевизионно изживяване е точно в долната част на екрана, така че никога няма да губите от поглед текущото си забавление. Забавната лента с менюта на смарт телевизора ви осигурява бърз и интуитивен достъп до цялото съдържание, което обичате. Няма нужда да се бавите и да търсите желаното съдържание – телевизорът запомня хронологията и поставя най-често използваното съдържание точно пред очите ви в лентата с менюта.

7. Съдържание, което съответства на стила ви на живот.

Телевизор Smart LED Samsung 40JU6400, 40" (101 см), Ultra HD

Телевизор Smart LED Samsung 40JU6400, 40″ (101 см), Ultra HD

Интелигентни приложения, които правят живота у дома по-забавен и пълен с чудесни изживявания. Готвачите ще се зарадват на приложението за приготвяне на храна, а спортните запалянковци ще останат доволни от новото динамично спортно приложение. Има и фитнес приложение за тези, които искат да бъдат във форма, както и приложение за обучение по изкуства, което е чудесно за деца, а също и приложение за игри от по-високо ниво, от което геймърите ще бъдат във възторг, с обширна гама от заглавия, между които да избирате. Имате възможност за лесно сдвояване с вашето мобилно устройство или преносимо устройство, което да използвате като контролер. Това е само началото на изумителното персонализирано съдържание и услуги, които може да очаквате.

8. Лесно превключване между различните видове съдържание.
Върнете се незабавно назад и продължете възпроизвеждането оттам, откъдето сте го прекъснали.
Превключвайте незабавно и безпроблемно към телевизионно предаване на живо, докато гледате видеоклип онлайн, и обратно. А когато се върнете към видеоклипа, смарт телевизорът Samsung е запомнил какво сте правили и по този начин намира и възпроизвежда видеоклипа точно от мястото, където сте били.

9. По-въздействащи цветове.
Посредством усъвършенстван алгоритъм за подобряване на качеството на изображението, технологията Wide Colour Enhancer на Samsung повишава изключително много качеството на всяко изображение и разкрива скритите детайли.

10. Пълно мултимедийно изживяване.
С входовете си за интерфейс за мултимедия с висока детайлност (HDMI) телевизорът Samsung ще превърне всекидневната ви в мултимедиен център за забавления. HDMI осигурява високоскоростно предаване на дигитални данни с висока детайлност от различни устройства директно към вашия телевизор.

11. Гледайте филми от USB памет.
Благодарение на функцията ConnectShare Movie можете просто да включите USB памет или твърд диск към телевизора и незабавно да започнете да се наслаждавате на филми, снимки или музика.

12. Достъп до Интернет без кабели.
Посредством вградената безжична локална мрежа разширявате възможностите на телевизора за свързване, без да добавяте допълнителни външни устройства и като запазите атрактивния му дизайн.

Телевизор Smart LED Samsung 40JU6400, 40" (101 см), Ultra HD

Share this post
  , , , , , , ,


Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Можете да използвате тези HTML тагове и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>