Влез в телевизора!

Преносима тонколона Akai SS023A-X10, Черна

Преносима тонколона Akai SS023A-X10, Черна

Преносима тонколона Akai SS023A-X10, Черна

Преносима тонколона Akai SS023A-X10, Черна

Преносима тонколона Akai SS023A-X10 има стилен и симпатичен дизайн в черен цвят, който ще се впише по елегантен начин в интериора. Тя е компактна, лека, безжична и удобна за пренасяне от едно място на друго. Разполага с колелца и телескопична дръжка. Тази тонколона би могла да се превърне в практичен и едновременно забавен подарък както за млади, така и за по-възрастни хора. Когато и където поискате, можете да се радвате на хубава музика и да се заредите с добро настроение, благодарение на вградената акумулаторна батерия.

Преносима тонколона Akai SS023A-X10 е удобна и лесна за ползване. С нея ще се насладите на качествен и чист звук. Разполага със следните конектори – жак 3.5 мм, USB, Bluetooth. Мощност RMS 50 W. Мощност PMPO 500 W. Включените аксесоари към нея са безжичен микрофон и дистанционно. Има функция за засписване. Също FM радио, както и възможност за търсене и запаметяване на автоматични канали.
Преносима тонколона Akai SS023A-X10, Черна е с производител Akai.

Share this post
  , , ,


Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Можете да използвате тези HTML тагове и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>