Влез в телевизора!

Офис стол Kring Shape, Сив

Офис стол Kring Shape, Сив

Офис стол Kring Shape, Сив

Офис стол Kring Shape, Сив

Офис стол Kring Shape е удобен, мек, компактен и елегантен стол, без подлакътници, с регулируема височина, подходящ за деца или хора с по-дребни фигури. Максималното му поддържано тегло е 90 кг. Седалката и облегалката осигуряват необходимия комфорт по време на ползване. Материалът на седалката и облегалката е от текстил, корпусът е от метал. Колелата са пластмасови, подвижни и безшумни – могат да се въртят на 360 градуса. Амортисьорът е издръжлив и мощен. Механизъм – пневматичен цилиндър с повдигане-спускане.

Офис стол Kring Shape, Сив

Офис стол Kring Shape, Сив

Офис стол Kring Shape разполага с издръжлива основа, която е изработена от неръждаема стомана, в звездообразна форма, 320 мм. Столът се доставя в кутия в разглобено състояние – има ръководство за монтаж, като за сглобяването на някои от елементите ще са необходими отвертка и чук. Цветът на стола е сив.
Офис стол Kring Shape е с височина 98 см, ширина на седалката 48 см, дълбочина на седалката 53 см. Минимална височина на седалката 47 см, максимална височина 59 см.
Офис стол Kring Shape, Сив е с производител Kring.

Share this post
  , , ,


Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Можете да използвате тези HTML тагове и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>