Влез в телевизора!

Офис стол Kring Kados Fit, Ергономичен, Черен

Офис стол Kring Kados Fit, Ергономичен, Черен

Офис стол Kring Kados Fit, Ергономичен, Черен

Офис стол Kring Kados Fit, Ергономичен, Черен

Офис стол Kring Kados Fit има модерен, компактен и стилен дизайн в черен цвят. Той е подходящ за ползване както за офиса, така и за дома. Столът е стабилен и удобен при употреба. Той има широка и комфортна седалка, също така разполага с подлакътници, които се грижат за добрата опора на ръцете по време на неговото ползване. Облегалката осигурява правилна опора и позиция на гръбнака и тялото. Ергономичните столове са проектирани с идеята за постигане на пълен комфорт и удобство.

Офис стол Kring Kados Fit има колелца, въртящи се на 360 градуса, които са тихи, а също така няма да повредят подовите повърхности. Освен това можете да регулирате височината на седалката по най-удобния за вас начин. Материалът на корпуса е метал, на тапицерията е микрофибър, на облегалката е микрофибър и еко кожа.

Размерите на стола са следните: височината е 113-123 см, дълбочина 65 см, ширина 64 см, височина на седалката 48-58 см. Столът идва в разглобено състояние заедно с ръководство за сглобяване.
Офис стол Kring Kados Fit, Ергономичен, Черен е с производител Kring.

Share this post
  , , ,


Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Можете да използвате тези HTML тагове и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>