Влез в телевизора!

Бързи и яростни 8 – премиера

Бързи и яростни 8

Бързи и яростни 8

Бързи и яростни 8

След „Бързи и яростни 7“ от 2015 г., един от филмите най-бързо достигнали 1 милиард долара бокс-офис печалба в световен мащаб и шестото най-голямо глобално заглавие на всички времена, пристига най-новата глава в една от най-популярните игрални поредици за всички времена: „Бързи и яростни 8“.

Дом и Лети са на меден месец, Брайън и Миа са се оттеглили от играта – а останалите от групата са реабилитирани – екипът, препускащ по целия свят, е открил за себе си някакво подобие на нормално съществуване. Ала когато загадъчна жена (носителката на „Оскар“ Чарлийз Терон) привлича Дом в престъпния свят, от който той не може да се измъкне и така предава най-близките си хора, те ще бъдат изправени пред изпитания, по-трудни отвсякога преди.
От бреговете на Куба и улиците на Ню Йорк до снежните равнини край арктическото Баренцово море, елитната сила отново ще кръстосва земното кълбо, за да опита да спре анархист, който всява хаос в света… и да прибере у дома човека, който е поставил началото на тяхното семейство.

В „Бързи и яростни 8“ на Вин Дизел партнира изцяло звезден състав, който включва Дуейн „Скалата“ Джонсън, Джейсън Стейтъм, Мишел Родригес, Тайрийз Гибсън, Крис „Лудакрис“ Бриджис, Натали Еманюел, Елса Патаки и Кърт Ръсел. В допълнение към Терон идва ново попълнение в лицето на Скот Истуд и носителката на „Оскар“ Хелън Мирън. Режисьор на филма е Ф. Гари Грей („Straight Outta Compton“), а продуценти – Нийл Х. Мориц, Майкъл Фотрел и Дизел.

Бързи и яростни 8 идва в кината, IMAX и 4DX на 14-ти април и предпремиерно на 12-ти април.

Share this post
  , , , , , , ,


Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Можете да използвате тези HTML тагове и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>